Zakkenleegmachine met pneumatisch transport over lange afstand

 
Informatie

 0161 243630

  info@ats-transporttechnieken.nl

Bezoek ook de overzichtspagina voor de verschillende opties van deze machines.


Met de volautomatische zakkensnijmachine kunnen zakken met granulaat van 25 kg geopend en geleegd worden in een opvangtrechter.

Dit zakkendepalletiseersysteem heeft alle mogelijke opties zoals:

  • Automatische palletinvoer, -uitvoer en palletstapelaar voor lege pallets;
  • Automatische reinigingsoptie;
  • Balenpers voor lege zakken;
  • Pneumatisch producttransport naar 3 silogroepen met afstanden variërend van 30 tot 160 meter, met capaciteiten van 10-15 ton / uur.

Werkingsprincipe:

Pallets met zakken kunnen handmatig of automatisch in de machine worden ingevoerd. De capaciteit van de machine s afhankelijk van de gekozen uitvoering en het te verwerken product. Deze capaciteit ligt tussen de 10 en 15 ton granulaat per uur.

Na het plaatsen van het pallet in de machine wordt deze opgetild tot aan een verrijdbare opnamekop. De hierin geïntegreerde grijpers nemen de bovenste laag met zakken van het pallet en transporteren deze vervolgens over roterende messen naar een opvangbak. Deze roterende messen snijden de zakken open, waardoor de granulaatkorrels in de bak vallen. Een uniek klopsysteem zorgt ervoor dat de zakken geledigd worden. Lediging is beter dan 99,98%. Na het ledigen beweegt de opnamekop met de lege zakken naar een opvangtrechter, waar deze worden losgelaten.

Bezoek ook ons YouTube-kanaal voor enkele voorbeelden van onze machines:

Onze machines kunnen volledig naar wens en specificatie van de klant geconfigureerd of aangepast worden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Project foto's
DownloadsVergelijkbare Projecten