Zakkensnijmachine met blaas- en pallettransport

 
Informatie

 0161 243630

  info@ats-transporttechnieken.nl

Bezoek ook de overzichtspagina voor de verschillende opties van deze machines.


Met de volautomatische zakkensnijmachine kunnen zakken met granulaat van 25 kg geopend en geleegd worden in een opvangtrechter.

Pallets met zakken kunnen handmatig of automatisch in de machine worden ingevoerd. De capaciteit van de machine is afhankelijk van de gekozen uitvoering en het te verwerken product. Deze capaciteit ligt tussen de 10 en 15 ton granulaat per uur.

Na het plaatsen van het pallet in de machine wordt deze opgetild tot aan een verrijdbare opnamekop. De hierin geïntegreerde grijpers nemen de bovenste laag met zakken van het pallet en transporteren deze vervolgens over roterende messen naar een opvangbak. Deze roterende messen snijden de zakken open, waardoor de granulaatkorrels in de bak vallen. Een uniek klopsysteem zorgt ervoor dat de zakken geledigd worden. Lediging is beter dan 99,98%

Na het ledigen beweegt de opnamekop met de lege zakken naar een opvangtrechter, waar deze worden losgelaten.

Bij de XL unit is het mogelijk om granulaat af te vullen in octabins, bigbags, containes of truckload. Bij het afvullen in truckload kan het bordes worden weggenomen waardoor een opvoerschroef geplaatst kan worden.

Onze machines kunnen volledig naar wens en specificatie van de klant geconfigureerd of aangepast worden, neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Bezoek ook ons YouTube-kanaal voor een video van deze machine:

 

Project foto's
DownloadsVergelijkbare Projecten