Laagpalletiser

 
Informatie

Sony Logistics Europe verzorgt de distributie van Sony-producten in Europa. In de piekperiode worden grote aantallen Playstations gedurende 24 uur per dag omgepakt, gelabeld, gestapeld en gedistribueerd.

De Playstations worden op bulkpallets vanuit Azië aangeleverd aan het distributiecentrum van Sony. Daar worden de Playstations omgepakt en verzendklaar gemaakt. Na het ompakken worden de dozen dichtgeplakt, gescand, gelabeld en over een rollenbaan naar één van de vier palletisers getransporteerd. Lege pallets worden automatisch door één van de pallet-ontstapelaars via een traversenwagen naar de palletiserzone gebracht. Na het palletiseren zorgt een tweede traversewagen voor het transport van de gestapelde pallets naar een foliewikkelaar. Na het wikkelen zijn de pallets gereed voor distributie en worden deze door een heftruck naar één van de laaddocks gebracht.

Capaciteit:

Per palletiser worden 600 dozen per uur gestapeld. Dit komt neer op een totale output van 80 pallets per uur voor deze installatie.

 

Project foto's
DownloadsVergelijkbare Projecten