Robotpalletiser voor dozen en papierrollen

 
Informatie

Klanten

  

SCA Hygiene Products verzorgt de productie van kleinere series poetspapiermiddelen. Deze series worden geproduceerd op 6 productielijnen. Na productie en verpakking zorgt een installatie van ATS Transporttechnieken BV voor de verdere logistieke afhandeling.

De producten worden door 6 transportbanen vanuit de productiemachines overgenomen en via liften naar hoog geplaatste banen opgevoerd. Vervolgens worden de producten door deze banen naar 3 robotpalletisers getransporteerd. Iedere robot palletiseert de producten vanaf 2 toevoerbanen op 2 afzonderlijke pallets. De lege pallets worden door een traversenwagen automatisch in de robotzone aangevoerd.

Na het palletiseren zorgt een tweede traversenwagen voor het transport van de gestapelde pallets naar een centrale afvoerbaan. Vanaf deze baan worden de pallets naar een foliewikkelaar getransporteerd. Na het wikkelen worden de pallets voorzien van een SSCC label en zijn ze gereed voor distributie. Daarvoor worden de pallets naar een van de automatische vrachtwagenlaadbanen getransporteerd.

 

Project foto's
DownloadsVergelijkbare Projecten